'Nainggolan ging naar discotheek en maakte ruzie met harde kern van Inter'

'Nainggolan ging naar discotheek en maakte ruzie met harde kern van Inter'

25-12-2018 16:45
7

De reden dat Radja Nainggolan disciplinair werd geschorst, is omdat hij na de wedstrijd van Internazionale tegen Chievo in de discotheek te vinden was. Dat meldt Mediaset in Italië. Trainer Luciano Spalletti verwijderde de Belg vervolgens uit de selectie.

Inter speelde met 1-1 gelijk tegen Chievo, waarna Nainggolan op stap besloot te gaan. Dat is niet alles, want volgens Mediaset maakte hij ruzie met enkele leden van Curva Nord, de harde kern van Inter. De volgende ochtend was hij ook nog eens te laat op de training. Dat was de druppel die de emmer deed overlopen.

De Italiaanse coach Spalletti zette Nainggolan uit de selectie en gaf hem een monsterboete van 100.000 euro. Nainggolan werd geschorst voor de topper van woensdag tegen Napoli, maar volgens Mediaset bestaat de kans dat hij ook op 29 december tegen Empoli niet van de partij is.

Eerder verklaarde Spaletti nog op een persconferentie dat Nainggolan snel zal terugkeren in de ploeg. Zondag werd bekend dat de Belgische middenvelder uit de selectie van Inter is gezet. Volgens de geruchten omdat hij te laat kwam op de training, maar er zou dus meer aan de hand zijn.

Lees ook: Nainggolan zal snel terugkeren bij Inter: "Regels even belangrijk als het spel"