Batshuayi aan Franse, Engelse en Italiaanse clubs gelinkt

Batshuayi aan Franse, Engelse en Italiaanse clubs gelinkt

22-12-2018 11:00 Laatste update: 21-12-2018 20:49
1

Michy Batshuayi is voorlopig nog geen schot in de roos voor Valencia. In alle competities samen scoorde de 25-jarige spits er een schamele drie doelpunten. Volgens Marca zijn er dan ook gesprekken aan de gang tussen Valencia en Chelsea om de spits terug te nemen. 

Het is vooral coach Marcelino die geen toekomst meer ziet met de Rode Duivel. Hij is pas de derde keuze in de punt, vooral omdat de trainer met een fysiek sterke centrumspits wil aantreden. Valencia houdt daarom gesprekken om de huurdeal, die tot juni loopt, nu al af te breken.

Met amper dertien goals in zestien competitiewedstrijden heeft Valencia de slechtste aanval in heel de Primera Division. Het staat dan ook maar op een veertiende plaats. Een scorende spits is broodnodig voor de club.

Bij moederclub Chelsea bakken spitsen Olivier Giroud en Alvaro Morata er ook niet veel van. 

Update 22/12, 11.00: Volgens Kristof Terreur van Het Laatste Nieuws denkt Crystal Palace aan Batshuayi. Met Christian Benteke heeft die Engelse club als een Belgische aanvaller in de rangen. Ook Monaco en AS Roma snuffelen volgens Terreur nog naar een nieuwe aanvaller.