Leko: 'Antwerp is een titelkandidaat, maar wij zijn de favoriet'

Leko: 'Antwerp is een titelkandidaat, maar wij zijn de favoriet'

Gepubliceerd: vrijdag 21 december 2018 om 14:19vr 21-12-2018 om 14:19

Laatste update: vrijdag 21 december 2018 om 15:13vr 21-12-2018 om 15:13

Zondag staat Club Brugge – Royal Antwerp FC op het programma. Vrijdag tijdens een persconferentie blikte Ivan Leko vooruit op de topper. De trainer van Club Brugge had heel wat lof over voor de aankomende tegenstander van Blauw-Zwart.

Momenteel staat Club Brugge tweede in de stand met 35 punten. Dat zijn er zeven minder dan leider KRC Genk. Antwerp staat na 19 speeldagen op een knappe derde plaats. Net zoals Blauw-Zwart verzamelde het tot nu toe 35 punten.

Leko ziet in het huidige Antwerp een titelkandidaat. "László Bölöni weet hoe je een ploeg met Jelle Van Damme, Faris Haroun, Lior Refaelov en Dieumerci Mbokani kampioen moet maken. Voor mij is Antwerp zeker een titelkandidaat. Antwerp heeft grinta, sfeer en supporters. Alles is aanwezig om terug belangrijk te zijn in het Belgische voetbal."

Club Brugge favoriet
De afgelopen weken liet Club Brugge in de competitie heel wat steken vallen. Toch meent Leko dat zijn ploeg zondag de favoriet is. "Antwerp verdient complimenten. Niet alleen voor dit seizoen, maar ook voor een campagne van vorig jaar. Maar wij spelen thuis. Mijn ploeg heeft dit seizoen ook al veel positieve dingen laten zien, maar ook mindere. Club Brugge is altijd de favoriet. Niet alleen tegen Antwerp, maar ook tegen Anderlecht, Lokeren en Zulte Waregem."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Wat verwacht je van de wedstrijd?

(301 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws