Vanhaezebrouck krijgt steun van... Martinez: ''Wel, Hein deed er wat aan''

Vanhaezebrouck krijgt steun van... Martinez: ''Wel, Hein deed er wat aan''

18-12-2018 14:15
11

Hein Vanhaezebrouck zit in de hoek waar de klappen vallen door zijn ontslag bij Anderlecht. Vanhaezebrouck krijgt echter ook vanuit verschillende hoeken steun. Zo sprak ook bondscoach Roberto Martinez zijn waardering uit voor de ex-coach van Anderlecht, al deed hij dat voor Vanhaezebrouck zijn C4 kreeg van Marc Coucke.

Martinez looft het feit dat Vanhaezebrouck veel jongeren een kans gaf. "Hoe vaak hoor je in België niet klagen dat jonge spelers te weinig kansen krijgen? Wel, Hein deed er wat aan, bij één van de veeleisendste clubs. Dat verdient steun, want hij wint niet vaak meer en voor een winnaar als hij is dat zwaar. Maar Anderlecht zal hier op termijn de vruchten van plukken'', tekende Humo op in gesprek met de Spanjaard.

Coucke krijgt eveneens een steun in de rug. ''Coucke is een man met tomeloze energie, boordevol positivisme. Geef hem de tijd om een balans te vinden tussen waar Anderlecht voor staat, en wat hij daaraan kan toevoegen. Oostende heeft hij succes gebracht, dus waarom zou hij dat ook niet bij Anderlecht kunnen?", aldus Martinez.

Lees ook: Vanhaezebrouck krijgt steun: "Noem mij eens vijf spelers die dat kunnen?"