Twijfels bij Club Brugge, exit Leko? Dat kan bijna niet anders

Twijfels bij Club Brugge, exit Leko? "Dat kan bijna niet anders"

18-12-2018 10:28
37

Ivan Leko wil snel zijn contract verlengen bij Club Brugge, maar het bestuur wacht momenteel nog even af. Bij HLN-Vista nam men de situatie van de Kroaat onder de loep.

Volgens Wim De Coninck twijfelen Bart Verhaeghe en co over een verlengd verblijf van Leko. "Ik denk dat ze het nog steeds niet weten. Ook de hele affaire met Veljkovic heeft toch niet echt in het voordeel van Leko gespeeld."

De resultaten vallen in de Jupiler Pro League de laatste weken wat tegen, ook dat kan meespelen."Europees heeft Club goed gepresteerd, en ook vorig seizoen behaalden ze de titel, maar het niveau in de competitie de laatste weken is wel heel erg laag", aldus de analist.

Sterk in Europa, matig in de eigen competitie
Voetbaljournalist Niels Poissonnier is diezelfde mening toegedaan. "Leko heeft dit seizoen bewezen op Europees niveau dat hij over een uitstekende tactische kennis beschikt. Maar in de competitie lukt het voorlopig niet. Tien op dertig is te weinig voor Club Brugge, en het kan niet anders dan dat men bij het bestuur van Blauw-Zwart hetzelfde denkt, anders was zijn contract al verlengd."