Rotariu kan AZ Alkmaar in januari al verlaten: 'Interesse uit België en Nederland'

Rotariu kan AZ Alkmaar in januari al verlaten: 'Interesse uit België en Nederland'

Gepubliceerd: maandag 17 december 2018 om 19:53ma 17-12-2018 om 19:53

Laatste update: maandag 17 december 2018 om 20:19ma 17-12-2018 om 20:19

De uitleenbeurt van Dorin Rotariu (Club Brugge) aan AZ Alkmaar verloopt niet naar wens. De Roemeense flankspeler komt amper aan spelen toe en lijkt al op weg naar de uitgang bij de ploeg van coach John Van Den Brom (ex-RSC Anderlecht).

Rotariu speelde nog maar 287 minuten en heeft moeite met zijn rol als reservespeler. Volgens zijn makelaar Dragos Boboc dringt hij aan op een transfer in januari. "Dorin wil spelen. Hij is ongelukkig omdat hij zijn plaats bij de nationale ploeg verloor. Maar we hopen iets te vinden in de winter om te spelen en op die manier terug te keren. Hij wil vertrekken bij AZ, maar hij werd gehuurd tot volgende zomer. We zullen dus praten met het bestuur. Dorin zal spelen of een andere ploeg zoeken", vertelde Boboc aan ProSport Live

De flankaanvaller zou al twee concrete aanbiedingen hebben: één uit België en één uit Nederland. Bovendien is Gigi Becali, voorzitter van de Roemeens topclub Steaua Boekarest, ook nog altijd geïnteresseerd. Een terugkeer naar zijn thuisland lijkt echter uitgesloten. "Zeg nooit nooit, maar het is moeilijk om terug te keren door zijn verleden bij Dinamo Boekarest. Er zijn andere ploegen die belangstelling tonen. Eén club uit België en één uit Nederland, dat al interesse toonde voor zijn transfer naar Club Brugge", besloot Boboc.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws