'Entourage van sterkhouder Club Brugge doet er alles aan om vertrek te realiseren'

'Entourage van sterkhouder Club Brugge doet er alles aan om vertrek te realiseren'

17-12-2018 08:35
11

Wesley Moraes is aan zijn laatste maanden (of zelfs weken) bij Club Brugge bezig. De Braziliaan werd onlangs nog gelinkt aan verschillende buitenlandse topclubs. Een zet van zijn entourage.

Volgens Het Laatste Nieuws doet de entourage van Wesley er alles aan om de Braziliaan in de etalage te zetten. Die hoopt ervoor te kunnen zorgen dat de spits van Club Brugge binnenkort naar een absolute topcompetitie kan vertrekken. Aangezien Wesley in eigen land amper nog scoort, doet de entourage van Wesley het maar op een andere manier.

Het kamp-Wesley zou vooral dromen van een overgang naar de Premier League. Het probeerde hem dan ook op heel wat verlanglijstjes van Engelse clubs te krijgen. Zo werd Wesley onlangs nog gelinkt aan Arsenal, al zou dat dus deels een zet van zijn entourage geweest zijn.

Werkvergunning
Een overgang van Wesley richting Engeland wordt echter niet makkelijk. De spits is geen international en komt dus niet meteen in aanmerking voor een werkvergunning. Dat hoopt zijn entourage op te lossen door hem in de selectie van de Braziliaanse U23 te krijgen.

Een langer verblijf bij Club Brugge lijkt alvast zo goed als onwaarschijnlijk. Wesley heeft nog een contract tot medio 2023, maar het lijkt nu al vast te staan dat hij ten laatste einde dit seizoen vertrekt bij de landskampioen.