Zorgen om Malinovskyi bij Genk: Voel toch een irritatie

Zorgen om Malinovskyi bij Genk: "Voel toch een irritatie"

17-12-2018 07:48
2

KRC Genk kon zondag met duidelijke 2-0 cijfers winnen van KV Oostende. De wedstrijd besloot het zonder Ruslan Malinovskyi, die vroeg in de tweede helft geblesseerd naar de kant moest.

De middenvelder kwam in de eerste helft al in contact met Sander Coopman. Hij speelde nog even verder, maar moest in de tweede helft de wedstrijd toch staken. "Als Coopman zegt dat hij mij niet geraakt heeft, dan zou hij de beelden toch nog eens moeten herbekijken", gaf Malinovskyi aan in Het Nieuwsblad.

"Toen ik probeerde af te zetten, draaide hij zijn lichaam naar mij en verdraaide ik mijn enkel. Drie maanden geleden liep ik een soortgelijke blessure op in een interland tegen Tsjechië. Het doet niet veel pijn, maar als ik mijn enkel draai, voel ik toch een irritatie", klinkt het.

Het is nu de vraag of Malinovskyi ook een poosje afwezig zal zijn. "De dokter stelde me al gerust dat het niet ernstig zou zijn, maar na een nachtje slaap zullen we al meer weten. Ik ga nu ijs leggen om de zwelling te verminderen en met veel liefde van mijn vrouw komt het hopelijk snel in orde", kon Malinovskyi toch nog glimlachen na de partij.