Verheyen houdt de moed erin na nederlaag: “Dat moeten we nu doen”

Verheyen houdt de moed erin na nederlaag: “Dat moeten we nu doen”

16-12-2018 21:31

KV Oostende ging met 2-0 de boot in op het veld van leider KRC Genk. Coach Gert Verheyen reageerde na de match tegenover Sporza enigszins tevreden na de nederlaag.

De eerste helft was volledig voor Genk, geeft Verheyen toe. “In de 1e helft hebben we een blok gezet, toen hebben we goed verdedigd. Maar we kwamen er niet uit. In de 2e helft hebben we wat hoger gespeeld, met de nodige risico’s. Daar kwamen we een paar keer goed weg.”

“Maar ik ben tevreden over het enthousiasme binnen de ploeg”, vervolgt Verheyen. “We hebben alles geprobeerd binnen onze mogelijkheden. Dat het verschil er is, dat weet je op voorhand. Om hier punten te pakken heb je wat geluk nodig op de goede momenten.”

Degradatiezorgen?
Rechtstreekse concurrenten Waasland-Beveren en Lokeren pakten wel de drie punten. “Je weet dat je punten moet halen. Je kunt met 22 punten niet achterom kijken en denken dat je zelf niks meer nodig hebt. Natuurlijk raken die andere ploegen ook aan dat puntenaantal, dus we moeten blijven punten pakken. Maar er zijn nog genoeg matchen”, aldus Verheyen.