'Huurverzoek Ronaldo haalt niets uit: man van 45 miljoen blijft bij Real'

'Huurverzoek Ronaldo haalt niets uit: man van 45 miljoen blijft bij Real'

Gepubliceerd: zondag 16 december 2018 om 18:45zo 16-12-2018 om 18:45

Laatste update: zondag 16 december 2018 om 18:53zo 16-12-2018 om 18:53

Real Madrid-groeibriljant Vinicius Junior gaat het seizoen 'gewoon' afmaken in de Spaanse hoofdstad, meldt Marca zondagmiddag. Het achttienjarige wonderkind van 45 miljoen euro komt tijdens zijn debuutseizoen mondjesmaat aan spelen toe, maar een verhuur is volgens de sportkrant niet aan de orde.

Vinicius werd de afgelopen dagen in Spanje gelinkt aan een oude bekende van De Koninklijke: Ronaldo Nazario de Lima. De WK-topscorer van 2002 is tegenwoordig eigenaar van Primera Division-middenmoter Real Valladolid en zag het volgens Marca wel zitten om zijn beloftevolle landgenoot tijdelijk over te nemen van Real Madrid. Vinicius zelf leek ook bereid om te luisteren naar een eventueel aanbod.

De Spaanse sportkrant meent dat er contact is geweest tussen Ronaldo Nazario en Real Madrid-voorzitter Florentino Perez. Een tijdelijke transfer zal er echter niet komen: naar verluidt wil Real Madrid zijn Braziliaanse groeibriljant rustig klaarstomen voor het grote werk en hem vooral tijdens de Copa del Rey-wedstrijden speeltijd gunnen.

Vinicius begon het seizoen bij Real Madrid Castilla, maar heeft inmiddels negen officiële wedstrijden in de hoofdmacht op zijn naam staan.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws