Dejaegere: “Het blijft extra zuur, maar je kan er niks meer aan veranderen”

Dejaegere: “Het blijft extra zuur, maar je kan er niks meer aan veranderen”

16-12-2018 14:15
3

KAA Gent begon aan het weekend met een nederlaag. Het verloor met 2-0 op het veld van Sporting Charleroi. Na de match baalde Brecht Dejaegere.

In Mazzu-time maakten de Zebra's het verschil. ”Bij deze matchen moet je geduld hebben en de juiste momenten uitkiezen. Maar dan is dat echt balen dat we de match op deze manier moeten eindigen en dan vooral omdat ze in de tweede helft niks meer deden”, stelt Dejaegere op de website van KAA Gent.

Dejaegere en de VAR vielen op na een handsbal. “Het blijft extra zuur, maar je kan er niks meer aan veranderen. Toen de VAR tussenkwam had ik vertrouwen maar het is wat het is. Het kon een kantelmoment geweest zijn. Als wij 0-1 voorkomen, kunnen we bevrijder spelen en komt er meer ruimte vrij. Op die manier konden we ook iets gevaarlijker zijn.”

Door de nederlaag vinden we KAA Gent nu terug op de zevende plaats met 28 punten. Charleroi staat zesde met twee punten meer dan de Buffalo's. Standard (27 punten) kan zondag nog over Gent springen, maar dan moet het wel thuis winnen van Zulte Waregem.