Leko geeft kritisch signaal af richting bestuur Club Brugge: ''Een beetje vreemd''

Leko geeft kritisch signaal af richting bestuur Club Brugge: ''Een beetje vreemd''

14-12-2018 14:45
13

Het contract van Ivan Leko als hoofdtrainer van Club Brugge loopt komende zomer af. Ondanks de landstitel en de prima Champions League-campagne in het huidige seizoen kreeg Leko nog geen nieuw aanbod van de clubleiding. Leko uitte vrijdag daarover zijn verbazing tijdens de persbabbel.

''We hebben hier al anderhalf jaar aan één stuk heel goed gewerkt met heel de technische staf en het team. Er zat heel veel progressie in de resultaten met eerste de landstitel en nu Champions League. Ik ben er ook rotsvast van overtuigd dat er met dit team nóg heel wat progressie valt te maken. Maar ik moet afwachten'', tekende Het Nieuwsblad op.

Leko ontkent dat hij in een eerder stadium zelf de boot afhield. ''Ik heb hier nooit een signaal gegeven dat ik weg wilde. Ik wacht gewoon af. Al ben ik ook wel een beetje verbaasd'', aldus de Kroatische oefenmeester.

Overigens vindt Leko dat het aan het bestuur is om toenadering te zoeken. ''Ik ga niet om de twee dagen vragen hoe het zit met die verlenging'', sloot hij af met een duidelijk statement.

Lees ook: Leko twijfelt nog over tweetal: ''Enkel 100% fitte spelers worden geselecteerd''