Comeback van Vanden Borre niet uitgesloten: ''Hij heeft honger naar de bal''

Comeback van Vanden Borre niet uitgesloten: ''Hij heeft honger naar de bal''

14-12-2018 14:11
6

Het is de laatste maanden zeer stil geworden rondom Anthony Vanden Borre (31). KV Kortrijk-aanvaller Ilombe Mboyo heeft als goede vriend nog veel contact met Vanden Borre en sluit niet uit dat de ex-Rode Duivel zijn carrière nieuw leven inblaast.

Vanden Borre zit sinds augustus 2017 zonder club, nadat een avontuur bij het Congolese TP Mazembe uitliep op een fiasco. Volgens Mboyo is er een kans dat de loopbaan van zijn vriend toch nog een vervolg krijgt. "Het gaat goed met Anthony, hij geniet van zijn rust in afwachting van... Hij heeft projecten en hij heeft nog honger naar de bal. Misschien trekt hij zijn voetbalschoenen wel weer aan... Maar het is aan hem om daarover te vertellen", geeft Mboyo verder niks prijs aan RTBF. 

Mboyo neemt het bij de Franstalige omroep ook nog op voor Vanden Borre, die vaak het verwijt krijgt dat hij niet het maximale uit zijn talent heeft gehaald. "Weet je, men heeft het vaak over een verspild talent, maar volgens mij heeft Anthony de carrière gemaakt die hij moest en kon maken. Anthony is international geweest, heeft het WK én Champions League gespeeld... Wie zegt dat hij beter had kunnen doen? Soms moet je tevreden zijn met wat je hebt'', vindt Mboyo.

Lees ook: "Vanden Borre aan het WK helpen is mooiste voetbalverhaal dat ik geschreven heb"