'Ex-goalgetter van Anderlecht zakt af naar Zagreb, speculaties over terugkeer'

'Ex-goalgetter van Anderlecht zakt af naar Zagreb, speculaties over terugkeer'

13-12-2018 16:50 Laatste update: 18:19
4

Anderlecht speelt donderdagavond in Zagreb een overbodige Europa League-match tegen plaastelijke trots Dinamo. Woensdag vond in de Kroatische Zagreb al het galadiner plaats. In de persoon van Nenad Jestrovic werd daar een opmerkelijke gast gespot.

Anderlecht-online maakt donderdag melding van Jestrovic's aanwezigheid. De inmiddels 42-jarige Serviër zou daarbij ook gezien zijn met voorzitter Marc Coucke en sportief directeur Michael Verschueren. Het brengt de speculaties over een terugkeer naar Brussel op gang. Voormalig ploegmaat Pär Zetterberg ging Jestrovic al voor. Deze week werd ook Enzo Scifo concreet gelinkt aan een rentree. Scifo liet in het openbaar verstaan open te staan voor een functie. Zover is het bij Jestrovic nog niet.

Jestrovic droeg van 2001 tot en met 2005 het shirt van Anderlecht. De spits was in 88 optredens goed voor liefst 55 goals, wat hem de bijnaam Jestrogoal opleverde. Na zijn loopbaan werd Jestrovic zaakwaarnemer van onder andere Aleksandar Mitrovic, die hij naar Anderlecht loodste. In 2015 brak Mitrovic echter met Jestrovic.