Tevredenheid bij Club Brugge: ''Vier spelers manifesteerden zich in CL''

Tevredenheid bij Club Brugge: ''Vier spelers manifesteerden zich in CL''

13-12-2018 14:19
1

Club Brugge mag dankzij 6 punten uit zes Champions League-matchen na de winter verder in de Europa League. CEO Vincent Mannaert is zeer tevreden over de CL-campagne. Mannaert is met name te spreken over de as van de ploeg.

''We zagen het beste Club op het moment dat het moest. We deden het de laatste wedstrijden ook zonder enkele belangrijke spelers. Denk maar aan de afwezigheid van Danjuma, Mata en Dennis. De spelers die alles speelden, zoals Vanaken, Denswil, Mechele en Wesley, manifesteerden zich'', laat een contente Mannaert weten in Het Nieuwsblad.

Mannaert vindt dat Club Brugge zich absoluut heeft laten gelden op het hoogste niveau. "Ze stonden er van de eerste tot de laatste speeldag. Iemand als Godin zal nu ook wel de naam van Wesley kennen.''

Doelman Ethan Horvath kreeg ook persoonlijke lof van Mannaert. ''Ik wil ook lof geven aan Horvath, die in de 270 minuten CL-voetbal die hij speelde geen enkel doelpunt binnenkreeg. Het pleit voor zijn mentale weerbaarheid. Typisch voor een Amerikaan."

Lees ook: Mannaert schudt spelers wakker: "Dat hebben wij dus niet goed gedaan"