Carcela: “Besef dat ik beter kan dan wat ik tot nu toe laten zien heb

Carcela: “Besef dat ik beter kan dan wat ik tot nu toe laten zien heb"

13-12-2018 08:26 Laatste update: 08:29

Standard speelde tot nu toe een seizoen met ups en downs. Dat geldt ook voor Mehdi Carcela, die de afgelopen maanden nog te weinig uitblonk. Dat lijkt de aanvallende middenvelder van Standard zelf ook te beseffen.

Tegen STVV keek Carcela afgelopen weekend geschorst toe. "Het deed deugd om eens niet te spelen - ook al miste ik het wel. We hebben veel matchen gespeeld de afgelopen weken. Ik ben wat gaan lopen om de conditie te onderhouden. Wees gerust, ik ben hersteld", stelt Carcela in Het Laatste Nieuws.

"Of de mensen niet te veel van mij verwachten? Goh, ik heb daar geen moeite mee. Ik besef dat ik beter kan dan wat ik tot nu toe laten zien heb. Er sluipt sowieso wat meer vermoeidheid in de benen. Vorig seizoen hadden we één match per week - dan kan je goed herstellen -, nu soms drie."

Statistieken Carcela
Carcela speelde dit seizoen zestien competitieduels. Daarin scoorde hij twee keer en gaf hij ook twee assists. In de Europa League trof hij ook één keer raak en was hij goed voor twee assists in vijf duels.