'Club Brugge gooit het over andere boeg en trekt naar Midden-Oosten'

'Club Brugge gooit het over andere boeg en trekt naar Midden-Oosten'

12-12-2018 19:00
6

Club Brugge is de laatste weken matig bezig in de Jupiler Pro League, maar tijdens de winterstage kan het de batterijen opladen. Volgens Sport/Voetbalmagazine heeft Club daarvoor nog twee locaties in gedachten.

Club bracht afgelopen winter door in het Spaanse Sotogrande, maar zou nu het geweer van schouder willen veranderen. Er waren namelijk enkele problemen met dat oefencomplex. Zo waren de spelers lang onderweg met de bus naar het trainingsveld en was er geen automatische sproei-installatie. Ivan Leko heeft dan ook gevraagd om een andere optie te zoeken.

Een delegatie van Club heeft dan ook het Midden-Oosten bezocht om daar een stageplaats te vinden. Dubai in de Verenigde Arabische Emiraten en het Qatarese Doha zijn nog in de running. Vooral Doha springt in het oog, want daar vindt in 2022 ook het WK plaats. De werkomstandigheden voor clubs zijn er top en met onder meer PSV en Bayern München zitten er twee mogelijke tegenstanders om u tegen te zeggen. In de komende dagen volgt de beslissing.