Dewaest zint op wraak: “We zijn niet zenuwachtig”

Dewaest zint op wraak: “We zijn niet zenuwachtig”

12-12-2018 18:40
1

Als Genk donderdag een punt pakt tegen Sarpsborg is het zeker van Europese overwintering, maar  Sébastien Dewaest wil meer. De verdediger wil winnen van de Noren.

De voorbije dagen kreeg de Genkse spelersgroep rust. “De intensiteit ligt hoog. Dus kregen we van de coach twee dagen vrij. Iedereen heeft goed gerust op een serieuze manier om klaar te zijn voor de match van morgen”, stelt Dewaest bij KRC Genk TV.

De verdediger heeft zin in de laatste groepsmatch van de Europa League. "Deze match is echt een finale. Verlies betekent de uitschakeling. Bij winst gaan we door naar de volgende ronde. Zelfs al hebben we maar één punt nodig. We spelen om te winnen. Al sinds de start van het seizoen. We hebben op training gezien dat iedereen deze match wil winnen."

Wraak tegen Sarpsborg
Dewaest weet waarom hij wil winnen van Sarpsborg. "We zijn niet zenuwachtig. Iedeeren wil iets laten zien. We willen naar de volgende ronde, voor onze eigen fans en ook om wraak te nemen voor de heenmatch." KRC Genk verloor de heenmatch van Sarpsborg met 3-1. 

Lees ook: WatAls iedereen acht punten pakt? Dan overwintert Genk niet