'Speurend Real Madrid ziet kans schoon: nieuwe poging bij Inter na PSV-debacle'

'Speurend Real Madrid ziet kans schoon: nieuwe poging bij Inter na PSV-debacle'

12-12-2018 13:34
1

De Champions League-uitschakeling van Internazionale biedt mogelijk kansen voor Real Madrid op de winterse transfermarkt. Het Spaanse AS schrijft woensdag dat Real, dat op zoek is naar een aanvaller, overweegt om een bod uit te brengen op Mauro Icardi. 

Dinsdag tekende superspits Icardi tegen PSV (1-1) voor zijn vierde doelpunt in zes Champions League-duels. De goal van de Argentijn bleek niet voldoende voor Inter om zich te plaatsen voor de achtste finales van het miljardenbal. Tottenham Hotspur veroverde de tweede plaats in Groep B achter FC Barcelona. 

Dat de Italiaanse topclub er wéér niet in is geslaagd om in Europa potten te breken, zou Icardi steeds meer frustreren. Afgelopen zomer was er óók al sprake van Madrileense belangstelling voor Icardi, die pikant genoeg een verleden heeft bij Barcelona. Via Sampdoria belandde de goalgetter in 2013 bij Inter. Namens de Nerazzurri staat Icardi (25) op liefst 119 doelpunten in 200 officiële duels.

Woensdagavond viel op de tribunes van het Giueseppe Meazza-stadion van Inter een huilende Wanda Nara te ontwaren. De vrouw én zaakwaarnemer van Icardi was in tranen na het debacle tegen PSV. Afgelopen zomer had Nara volgens AS al meerdere keren contact met Real Madrid.