Spaanse media hard voor Atletico na draw tegen Club Brugge: Verschrikkelijk

Spaanse media hard voor Atletico na draw tegen Club Brugge: "Verschrikkelijk"

12-12-2018 07:15
1

Club Brugge behaalde een knap gelijkspel tegen Atletico Madrid, waardoor het de Champions League afsluit met zes punten. De buitenlandse kranten zagen Blauw-Zwart zelfs nog de beste kans krijgen op winst.

'Atletico verliet Brugge na een sombere wedstrijd, zonder  veel diepte in het spel. Daardoor worden zij tweede in hun groep door de zege van Dortmund', opent Marca. Het bekende Spaanse dagblad is nog strenger voor de Rood-Witten.

'Ze rekenden te veel op zichzelf en dat is net de reden dat ze tweede eindigen in de groep. Het troosteloze 0-0 gelijkspel verwijst the Cholo zo naar de 'coconuts' van deze Champions League.'

Slechte wedstrijd
Ook El Pais is niet mals voor de Madrilenen. 'Atletico slaagt er na een verschrikkelijke wedstrijd niet in om de Belgen te kloppen. Het toonde dat het voetbal niet strookte met de manier waarop Simeone zijn ploeg onder handen neemt. PSG, Bayern Munchen, Manchester City en Juventus zijn mogelijke tegenstanders.'

Mooie woorden
Onze Noorderburen zagen een stevig Club Brugge aan het werk. 'Het devies voor Atlético was op papier eenvoudig: winst in het Jan Breydel Stadion zou voldoende zijn om de knock-outfase als groepswinnaar te betreden. Club verweerde zich echter uitstekend en was zelf vastberaden de groep met succes af te sluiten', kopt Voetbal International.