Fans van Antwerp laten zich tijdens Club Brugge – Atlético Madrid horen

Fans van Antwerp laten zich tijdens Club Brugge – Atlético Madrid horen

11-12-2018 22:02
21

Tijdens Club Brugge – Atletico Madrid waren er niet enkel fans van beide teams in het Jan Breydelstadion aanwezig. Ook supporters van Royal Antwerp FC woonden dinsdag de Champions League-match in het Jan Breydelstadion bij.

Uit het vak van Atletico Madrid klonken er dinsdag niet alleen Spaanse geluiden. Af en toe klonk er ook een Nederlandstalig nummer. De Nederlandse gezangen waren afkomstig van enkele Antwerp-fans. Die hadden een ticket bemachtig voor het bezoekersvak. Daar toonden ze ook een spandoek van hun favoriete club.

Opvallend, het is niet de eerste keer dat een Belgische club of fans daarvan pro de tegenstander zijn van Club Brugge in de Champions League. Eerder koos men bij Cercle Brugge de kant van AS Monaco. Dat is natuurlijk niet heel verwonderlijk. AS Monaco voert immers het beleid bij Cercle Brugge.

In Club Brugge – Atletico Madrid was de ruststand 0-0. In de andere match van Groep A ging Dortmund met 0-1 rusten tegen AS Monaco.  Raphael Guerreiro wist in Frankrijk te scoren.

Lees ookVanaken mag zich de beste van Europa noemen, Messi op drie en Hazard op vier