Opvallend: ’26-jarige moet wintertransfers bij Lokeren regelen’

Opvallend: ’26-jarige moet wintertransfers bij Lokeren regelen’

11-12-2018 08:14 Laatste update: 08:14

Lokeren kent een moeilijk seizoen. De club staat ook op het punt om nieuwe eigenaars te ontvangen. Roger Lambrecht wil de club verkopen, maar eerst wil de voorzitter nog flink investeren.

In de winter wil Lokeren versterkingen binnenhalen. Sportief directeur Willy Reynders werd ontslagen, en een vervanger werd niet echt aangesteld. De 26-jarige Thomas Bernaert zal nu moeten onderhandelen. “Ik was vier jaar lang de rechterhand van Willy Reynders”, klinkt het tegenover Het Nieuwsblad.

“Ik stelde contracten op, deed administratief werk, nam medewerkers aan”, vervolgt Bernaert. “Ik kan wel zeggen dat je dan heel veel leert. Daarom voel ik me klaar voor deze taak. Al heb ik uiteraard niet de eindverantwoordelijkheid. Die ligt bij onze voorzitter en onze trainer, met wie we heel veel gaan overleggen.”

Verlanglijstje
Overigens zouden al veel zaakwaarnemers een verlanglijstje van Lokeren hebben ontvangen. Op Daknam hopen ze in de winter een spits, een rechterflank met diepgang, een centrale/offensieve middenvelder en eventueel een centrale verdediger te ontvangen.