Leko wil kater wegspoelen tegen Atlético: 'In het leven moet je vooruit kijken'

Leko wil kater wegspoelen tegen Atlético: 'In het leven moet je vooruit kijken'

10-12-2018 15:06 Laatste update: 15:15
4

Club Brugge probeert de pijnlijke 2-1 nederlaag tegen Waasland-Beveren van vrijdag achter zich te laten. Trainer Ivan Leko en doelman Ethan Horvath willen het Champions League-avontuur goed eindigen tegen Atlético Madrid.

"De nederlaag vrijdag was pijnlijk", laat Leko weten. De Kroaat wil echter niet in het negatieve sentiment blijven hangen. "De analyse is gemaakt en hebben we besproken met de groep. Nu zijn we bezig met Atlético. We hadden ambitie in de Champions League en maakten dat waar. In het leven moet je vooruit kijken en geloven dat je morgen beter kan doen."

Leko hoopt op een goed resultaat tegen de Madrilenen, maar hoopt dat in eerste instantie met positief voetbal te doen. "We spelen tegen Simeone, Griezmann. Je kan kiezen om bang te zijn voor een pandoering of je kan hopen dat we die kans op een resultaat grijpen. Het belangrijkste is dat onze fans zeker mogen zijn dat we er morgen alles aan gaan doen om resultaat te halen."

Daar sluit Horvath zich bij aan. "Het blijft de laatste groepswedstrijd en we spelen thuis. We willen met een positieve noot eindigen, voor onze fans", stelt de doelman. "Het zal aan ons zijn om de match perfect te spelen en terug een goede prestatie neer te zetten zoals de voorbije twee matchen", wijst hij op de duels met AS Monaco (4-0 winst) en Borussia Dortmund (0-0).

No Poll