'Uitblinker van STVV spreekt zich uit over transfer tijdens wintermercato'

'Uitblinker van STVV spreekt zich uit over transfer tijdens wintermercato'

10-12-2018 11:31
4

STVV is de revelatie dit seizoen. De Truienaars verloren in eigen huis nog niet en ook buitenshuis doen de Kanaries het niet onaardig met attractief, aanvallend voetbal. Eén van de uitblinkers is zonder twijfel Daichi Kamada.

De Japanner kwam afgelopen zomer naar Stayen, waar hij intussen is uitgegroeid tot de aanvalsleider. Kamada was dit seizoen al goed voor tien doelpunten, waardoor de interesse in de spits deze winter wel al eens groot kan zijn.

Aan een transfer wil de 22-jarige aanvaller nog niet meteen denken. "Laat me maar mijn werk doen bij STVV. Ik heb nog veel te bewijzen. Of bij een andere club? Neen, ik blijf hier zeker en vast tot het einde van het seizoen, daar ben ik van overtuigd", reageert Kamada in Het Belang van Limburg.

Topschutter?
Met zijn tien doelpunten mag de Japanner ook stilaan aan de Gouden Stier beginnen denken. "De gouden wat? Gouden Stier?", valt hij compleet uit de lucht. "Neem je me in de maling? Neen, ik wist niet dat de topschutter die hier op de rug draagt. Ik heb er nooit van gehoord. Het is alvast geen prioriteit."

No Poll