Bölöni laat zich uit over titelstrijd: Alleen dan kunnen we concurreren

Bölöni laat zich uit over titelstrijd: "Alleen dan kunnen we concurreren"

09-12-2018 21:14
5

Royal Antwerp FC staat na de achttiende speeldag op de tweede plaats in de Jupiler Pro League. De troepen van Lazslo Bölöni wonnen zondagnamiddag met 0-3 op het veld van Cercle Brugge. De Roemeen wil zijn ploeg echter met beide voeten op de grond houden. 

"Ik ben natuurlijk tevreden met die tweede plaats”, vertelde Bölöni na de match aan Het Nieuwsblad. "Maar ik probeer meestal om zo’n vragen te dribbelen omdat je volgende vraag gaat dan over de Play-Offs gaan. En ik wil nog niet te veel druk leggen op ons. Maar ik ben zelf veel gekker in mijn gedachten. Het is daarom dat ik op deze leeftijd (65 jaar, red.) nog werk. Omdat ik gek ben."

"Maar ik praat niet graag over onze positie in het klassement, want ik weet hoe snel het kan gaan in het voetbal. Ik weet dat onze resultaten van een verschrikkelijke fragiliteit zijn. Wij moeten aan 120 of zelfs 140 procent van onze mogelijkheden spelen als we willen concurreren met de topclubs. Het is dus niet dat ik mijn verantwoordelijkheid uit de weg wil gaan door niet te praten over onze positie, maar ik wil alles wat temperen", besloot de coach van Antwerp.

Lees ook: Bölöni ziet Antwerp ruim winnen, maar: "Dit was een mindere prestatie"