Verheyen slaakt zucht van opluchting: Dag en nacht verschil

Verheyen slaakt zucht van opluchting: "Dag en nacht verschil"

09-12-2018 09:49

KV Oostende is er zaterdag toch in geslaagd om de drie punten te pakken. Het moest daarvoor weer rekenen op Fernando Canesin, die opnieuw wist te scoren voor de Oostendenaren. De prestatie van de Braziliaan stemt Gert Verheyen toch tevreden.

voor de enige treffer in KV Oostende-Sporting Lokeren en de Braziliaan gaf zijn ploeg zo heel wat ademruimte. Gert Verheyen is dan ook tevreden.

"Canesin is degene die ons er vaak doorheen sleurt op moeilijke momenten", strooit Verheyen met lof bij Sporza. "Er is wel één constante bij ons: we eindigen altijd beter dan we beginnen. We hebben het moeilijk om fel te starten", vindt hij.

Door de overwinning tegen Lokeren is KVO ook zo goed als zeker van behoud. Het heeft nu elf punten voorsprong op Lokeren. "5 punten of 11 punten, dat is dag en nacht verschil. Voor de gemoedsrust is dat heel belangrijk. Ik heb zolang mogelijk gezwegen over vechten tegen degradatie, maar ik ben daar zelf natuurlijk wel mee bezig geweest. Vooral omdat we zo moeilijk driepunters pakken", zegt hij.