STVV en Standard zorgen voor geweldige pot voetbal, maar niet voor een winnaar

08-12-2018 22:21
3

STVV blijft dit seizoen maar overtuigen. Het mag dromen van Play-Off 1. Zeker nadat het ook geen slecht resultaat boekte tegen concurrent Standard. In eigen huis speelde het met 1-1 gelijk na een leuke partij.

STVV en Standard zorgden dit seizoen al vaker voor interessante partijtjes. Ook zaterdagavond leek dat te gaan gebeuren. Na nog geen vijftien minuten kregen beide ploegen al goede kansen op het openingsdoelpunt.

De helse weeromstandigheden konden STVV en Standard er niet van beletten om een heerlijke pot voetbal te brengen. De kansen waren na 45 minuten voetballen niet meer op één hand te tellen.

Zowel Sint-Truiden als Standard gingen vol voor die overwinning. Qua afwerking hadden beide ploegen het echter bijzonder moeilijk, waardoor dat doelpunt maar niet leek te vallen. Tot fenomeen Kamada er kwam. Net voor rust maakte hij dan toch die 1-0.

Standard begon met veel goede moed en evenveel aanvallende intenties als in de eerste aan de tweede helft. Die werden uiteindelijk ook beloond. Na een snelle tegenaanval kwam de bal tot bij Obbi Oularé. Die twijfelde niet, 1-1 was het gevolg.

Het bleef een lekkere wedstrijd om naar te kijken. De winnaar voorspellen was zo goed als onmogelijk. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam er ook iets meer strijd. Té veel misschien? De cupsfeer zorgde voor stevige tackles en gele kaarten. Het bleef bijzonder spannend. Toch konden de Rouches en de Kanaries niet meer voor een doelpunt zorgen. Het bleef 1-1.