STVV en Standard zorgen voor geweldige pot voetbal, maar niet voor een winnaar

STVV en Standard zorgen voor geweldige pot voetbal, maar niet voor een winnaar

Gepubliceerd: zaterdag 8 december 2018 om 22:21za 08-12-2018 om 22:21

STVV blijft dit seizoen maar overtuigen. Het mag dromen van Play-Off 1. Zeker nadat het ook geen slecht resultaat boekte tegen concurrent Standard. In eigen huis speelde het met 1-1 gelijk na een leuke partij.

STVV en Standard zorgden dit seizoen al vaker voor interessante partijtjes. Ook zaterdagavond leek dat te gaan gebeuren. Na nog geen vijftien minuten kregen beide ploegen al goede kansen op het openingsdoelpunt.

De helse weeromstandigheden konden STVV en Standard er niet van beletten om een heerlijke pot voetbal te brengen. De kansen waren na 45 minuten voetballen niet meer op één hand te tellen.

Zowel Sint-Truiden als Standard gingen vol voor die overwinning. Qua afwerking hadden beide ploegen het echter bijzonder moeilijk, waardoor dat doelpunt maar niet leek te vallen. Tot fenomeen Kamada er kwam. Net voor rust maakte hij dan toch die 1-0.

Standard begon met veel goede moed en evenveel aanvallende intenties als in de eerste aan de tweede helft. Die werden uiteindelijk ook beloond. Na een snelle tegenaanval kwam de bal tot bij Obbi Oularé. Die twijfelde niet, 1-1 was het gevolg.

Het bleef een lekkere wedstrijd om naar te kijken. De winnaar voorspellen was zo goed als onmogelijk. Naarmate de wedstrijd vorderde kwam er ook iets meer strijd. Té veel misschien? De cupsfeer zorgde voor stevige tackles en gele kaarten. Het bleef bijzonder spannend. Toch konden de Rouches en de Kanaries niet meer voor een doelpunt zorgen. Het bleef 1-1.

Plaats een reactie

THOR4ever +2780
zaterdag 8 december 2018 om 22:32
En de kanaries vliegen rustig verder. Antwerpen had ik sterk verwacht maar STVV was toch een groot vraagteken, zeker na die match in Genk in het begin van het seizoen waar ze met 11 voor de goal gingen liggen. Maar STVV heeft grote stappen gezet. Inmiddels is wel duidelijk dat STVV een kwaaie klant wordt voor PO1. Ze brengen ook nog eens goed voetbal en halen redelijk wat punten tegen de grotere clubs. Ik zie ze ook in de beker ver komen.
[Reactie gewijzigd op zaterdag 8 december 2018 om 22:32]
Vind ik leuk
Hhti +1589
zaterdag 8 december 2018 om 23:08
Waarom wordt Fai nooit bestraft met een rode kaart. De zoveelste speler dat hij voor enkele dagen in de lappenmand schopt!! Schandalige speler!!
Vind ik leuk
zondag 9 december 2018 om 00:49
Omdat hij bij Standard speelt en die hebben een zuiderse mentaliteit en een Waalse voorzitter bij de KBVB
Vind ik leuk
JDP +486
zondag 9 december 2018 om 11:40
Een zoveelste poging van Vlaams Wardje om de politiek binnen te brengen in de voetbal. Daar bestaan ander fora voor Wardje....
Vind ik leuk
zondag 9 december 2018 om 13:26
Spijtig dat de waarheid zo een pijn doet zeker ?
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws