Boskamp wil Rode Duivel in Nederland zien: 'Oproep doen aan Feyenoord'

Boskamp wil Rode Duivel in Nederland zien: 'Oproep doen aan Feyenoord'

08-12-2018 21:32
2

Jan Boskamp vindt dat Feyenoord een poging moet wagen om Divock Origi binnen te halen. De spits van Liverpool, die afgelopen weekend nog op fortuinlijke wijze scoorde tegen Everton, zit op een zijspoor op Anfield.

Origi heeft bij Liverpool concurrentie van Roberto Firmino, Daniel Sturridge en Dominic Solanke. "Hij moet nu gewoon zorgen dat hij elke week kan spelen", zegt Boskamp in Het Belang Van Limburg. "Klopp heeft hem op een bepaald moment zelfs naar het tweede elftal verwezen, maar ging hem wel olopen omhelzen na zijn treffer in de derby. Vreemde kerel, die Duitser."

"Daarom wil ik een oproep doen aan Feyenoord om Origi binnen te halen", vervolgt Boskamp. "Hij voetbalt dan in een competitie waar hij kan groeien. Ze spelen er één-op-één. Hij heeft de kwaliteiten om dat uit elkaar te spelen. Als ik Origi was, zou ik proberen uit Liverpool weg te geraken."

"Je moet niet vergeten dat ze daar nog Firmino, Salah, Shaqiri,Mané, Solanke en Sturridge hebben. Gelukkig komt Divock door zijn goal tegen Everton en zijn assist in de match daarna eindelijk weer wat bovendrijven. Maar hij moet nu gewoon zorgen dat hij elke week kan spelen."