Bezus in vizier bij Belgische topclubs: Makelaar houdt het in de gaten

Bezus in vizier bij Belgische topclubs: "Makelaar houdt het in de gaten"

Gepubliceerd: zaterdag 8 december 2018 om 18:30za 08-12-2018 om 18:30

Roman Bezus is bezig aan een topseizoen bij STVV, en dat trekt natuurlijk heel wat andere clubs aan. STVV heeft nog een optie in zijn contract, maar die is aan de dure kant.

Bezus weet dan ook niet of de Truienaars die optie gaan lichten, maar zegt geen nee tegen een verlengd verblijf. "Als STVV de optie licht, kan ik over goed een jaar toch alweer gratis elders tekenen. Ik heb het hier naar mijn zin. Je hoort me zeker niet klagen. Ik krijg af en toe een complimentje van een fan. Ik hoef hier niet weg en sta zeker open voor een contractverlenging van drie jaar", zet hij de deur open in Het Belang Van Limburg.

Toch heeft Bezus nog heel wat ambitie. "Of ik dan niet van een grote competitie droom? Tuurlijk wel. Ook hier een beetje voorliefde voor Italië en Spanje. Mijn makelaar houdt het in de gaten en hij weet dat zolang er niets concreet is, hij me er niet over hoeft aan te spreken. Ik wil nog ooit de Champions League-hymne horen weerklinken op het veld. Ik weet dat ik daarvoor de kwaliteiten heb. Ook bij de nationale ploeg hoop ik weer een plekje af te dwingen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws