Bij Anderlecht werd ik geblokkeerd door Mbokani en Jovanovic

"Bij Anderlecht werd ik geblokkeerd door Mbokani en Jovanovic"

Gepubliceerd: zaterdag 8 december 2018 om 18:15za 08-12-2018 om 18:15

Tegen Charleroi zal Anderlecht zondag twee oude bekenden tegenkomen. Massimo Bruno speelde in de eerste ploeg van paars-wit, maar David Henen is nooit zo ver geraakt.

De flankspeler raakte er niet aan speelminuten en trok zijn conclusies. "Tja, Belgische clubs gaven toen nog niet zo veel kansen aan jongeren als nu. Bij Anderlecht werd ik geblokkeerd door internationals als Mbokani en Jovanovic. Monaco klopte snel aan en dat was toen nog geen topclub zoals nu. Ze zaten nog in de Ligue 2 en na een lang gesprek met Yannick Carrasco - die daar toen voetbalde - leek Monaco beter voor mijn ontwikkeling.

Henen werd daarna vaak beschimpt omdat hij zo vroeg voor het buitenland koos. "Ik koos altijd voor het sportieve. Na Monaco wilde Roberto Martinez mij per se bij Everton omdat hij toekomst in mij zag. Pff, de gasten die zeggen dat wij te vroeg voor het buitenland hebben gekozen, kregen nooit buitenlandse voorstellen.
Dan is het gemakkelijk om te zeggen dat je beter in België was gebleven."

Plaats een reactie

Xytox +2380
zaterdag 8 december 2018 om 19:35
Irritant strekenventje dat ermee dreigde zijn contract te ontbinden als Anderlecht hem niet liet vertrekken, en uiteindelijk nog niks bewezen heeft.
Vind ik leuk
zaterdag 8 december 2018 om 22:04
Mbokani en Jovanovic... Dat zijn ook spelers met het DNA van Anderlecht. Kampioenenmakers ook en stevige karakters. Zo'n mannen missen we dus nu.
Vind ik leuk
TageMeister +7102
zondag 9 december 2018 om 08:16
toch ni Jova ????
Vind ik leuk
maandag 10 december 2018 om 01:41
Toch wel, was toch een vedette, zowel op als naast het plein leuk om naar te kijken.
Vind ik leuk
TageMeister +7102
maandag 10 december 2018 om 09:21
Liep voor geen meter, werkte niet en speelde enkel redelijk als iedereen in zijn functie speelde....

Dan liever Dieu !

op zijn plaats vond ik Bouss veel beter
Vind ik leuk
maandag 10 december 2018 om 11:56
Ik vond Milan bij Anderlecht niet op zijn beste positie spelen, maar desondanks maakt hij er toch rond de 10 per seizoen. Dat is niet slecht. Kijk nu maar net achter de aanvalslijn hoeveel goals gemaakt werden door Gerkens, Amuzzu, Saelemaeckers,... Hij was regelmatig betrokken bij een doelpunt en hij had ook een enorme invloed op de ploeg vond ik. Dieu is uiteraard een complete spits.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws