Antwerp-lieveling denkt aan vertrek: Interesse van drie Belgische clubs

Antwerp-lieveling denkt aan vertrek: "Interesse van drie Belgische clubs"

Gepubliceerd: zaterdag 8 december 2018 om 15:30za 08-12-2018 om 15:30

Bij Antwerp valt er de laatste weken nog weinig te zeggen over William Owusu. Die is helemaal verdrongen door nieuwe aanwinst Dieumerci Mbokani en denkt dan ook aan vertrekken.

Owusu kon dit seizoen nog vijf goals scoren, maar nu is het schrapen om aan minuten te komen. Tijd voor een vertrek? "Er zijn nog geen definitieve beslissingen genomen. Als ik op de bank blijf zitten, is het misschien beter voor iedereen dat ik word verkocht in januari. Want als mijn contract in juni afloopt, kan Antwerp niets meer aan mij verdienen", klinkt het in Het Nieuwsblad.

Ver hoeft de Ghanees niet per se te gaan. "In de zomer was er interesse van een drietal Belgische clubs en uit ­China en Japan. Maar ik zei altijd ­tegen Luciano D'Onofrio dat een lang en goed contract bij Antwerp me het meest interesseerde. Want mijn kinderen zijn geboren in België, ze spreken alleen Nederlands en voor hun ­opvoeding is het dus beter om in België te blijven. Maar als ik niet meer nodig ben bij de club, dan maak ik er geen probleem van om te vertrekken. Dan kan ik zelf ook verder met mijn carrière."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws