Brusselmans weet niet wat hij ziet: De zwakste schakel bij Club Brugge

Brusselmans weet niet wat hij ziet: "De zwakste schakel bij Club Brugge"

Gepubliceerd: zaterdag 8 december 2018 om 15:00za 08-12-2018 om 15:00

Club Brugge maakte vrijdagavonde een slechte beurt door met 2-1 te verliezen van Waasland-Beveren. De beslissende goal was een eigen doelpunt van Saulo Decarli. Herman Brusselmans vraagt zich af waarom de Zwitser toen nog op het veld stond.

Ook voor zijn blunder had Decarli duidelijk alle moeite van de wereld. "Ivan Leko heeft een grote fout gemaakt door Saulo Decarli op het veld te laten staan. Hij had Decarli altijd moeten wisselen", zo verklaart de auteur bij Play Sports.

Decarli mocht de wedstrijd uiteindelijk zelfs volmaken. Leko haalde enkel Ngonge en Nakamba van het veld voor respectievelijk Rits en Openda. "Decarli was de zwakste schakel bij Club Brugge en stond bovendien niet op zijn beste positie. Je merkte aan alles dat hij het moeilijk had. Ik snap niet dat Leko niet heeft ingegrepen". 

Plaats een reactie

boogie +156
zaterdag 8 december 2018 om 15:09
Dat hier zelfs een artikel over gemaakt word. Zelfs een blinde zag dat Decarli niet goed was.
Vind ik leuk
Philip R. +312
zaterdag 8 december 2018 om 15:39
Heeft iedereen gezien hé Herman! De zwakke schakel gisteren was al gekend voor de wedstrijd... Leko! En dan gaat hij nog es in de fout dor Decarli niet te beschermen en hem er niet af te halen...
Vind ik leuk
zondag 9 december 2018 om 23:03
Kgeef hem ni graag gelijk maar hij zit er bonk op!!
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws