Arsenal wil Wesley: Daar schrok ik van, Origi heeft veel meer kwaliteiten

Arsenal wil Wesley: "Daar schrok ik van, Origi heeft veel meer kwaliteiten"

Gepubliceerd: zaterdag 8 december 2018 om 14:05za 08-12-2018 om 14:05

Het bericht ging het Belgische voetbal rond: Arsenal FC zou Wesley Moraes willen wegplukken bij Club Brugge. Dat zou niets minder dan een toptransfer zijn voor de Braziliaan. Jan Boskamp plaatst daar flinke vraagtekens bij.

"Daar schrok ik wel even van", geeft de Nederlander toe bij Het Belang van Limburg. "Maar als zij hem willen hebben en daarvoor miljoenen durven neertellen, moeten zij dat weten. Ik snap wel dat zo'n Wesley dat niet kan weigeren, maar ik zou toch ook eens goed kijken wie daar allemaal voorin speelt."

"Anders krijg je hetzelfde als Divock Origi en Leander Dendoncker bij Wolverhampton", verwijst Boskamp naar twee Rode Duivels die op de bank zitten in Engeland. Voor de aanvaller heeft de analist advies. "Origi heeft ook veel meer kwaliteiten dan Wesley van Club Brugge. Als ik Origi was, zou ik proberen uit Liverpool weg te geraken."

Poll

Wie kan Arsenal best aantrekken?

(136 stemmen)

Plaats een reactie

BST83 +1104
zaterdag 8 december 2018 om 14:50
Wat doet alles er toe als hij de zuiverste kansen de nek blijft omdraaien? Nog een paar jaar rijpen lijkt me aangewezen want zo rendabel lijken z'n cijfers niet...
Vind ik leuk
Smuuw +1232
zaterdag 8 december 2018 om 15:25
Ik was volledig verrast door het bericht maar op zijn leeftijd is het is inderdaad belangrijk om de juiste beslissing te nemen. Zal in het begin niet veel spelen want de concurrentie is enorm vooraan maar zal tegelijk ernom veel ontwikkelingen met de andere jonge gasten. Waarschijnlijk zal hij in het begin enkel in de cup en eventueel Europa league spelen als hij dit jaar zou vertrekken.
Vind ik leuk
blondel +3278
zondag 9 december 2018 om 00:00
Geloof er niets van,is elke transferperiode hetzelfde.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws