Minder nieuws voor Anderlecht en Standard: Door die optie ga ik meer verdienen

Minder nieuws voor Anderlecht en Standard: "Door die optie ga ik meer verdienen"

Gepubliceerd: zaterdag 8 december 2018 om 13:00za 08-12-2018 om 13:00

Bij dé revelatie van het seizoen, het Sint-Truiden van Marc Brys, is Roman Bezus ongetwijfeld een uitblinker. De spelverdeler maakt week na week indruk met zijn inzicht en passing. Dat hebben ook de Belgische topclubs gezien.

RSC Anderlecht en Standard Luik zouden allebei geïnteresseerd zijn, terwijl ook enkele Nederlandse clubs op de loer liggen. Zelf weet Bezus echter van niets. "Ik werk sinds september met Patrick De Koster, de manager van Kevin De Bruyne. Ik heb hem expliciet gevraagd mij enkel te contacteren als er concrete dingen zijn. Ik heb nog niks gehoord, ik zweer het", is de Oekraïner stellig bij Het Belang van Limburg.

Bovendien hebben de Kanaries zelf nog een troef achter de hand. In het contract van Bezus staat immers een optie om te verlengen. "Ik zit nu niet in de top vijf van de grootverdieners bij STVV. Misschien zelfs niet in de top tien. Als die optie gelicht wordt, ga ik inderdaad meer verdienen. Maar ook geen stukken van mensen. Ik denk wel dat ik een financiële stap vooruit mag claimen als ik dit niveau aanhoud. Ik ben trouwens 28 jaar, hé", besluit hij.

Poll

Kan Bezus mee met de Belgische top?

(233 stemmen)

Plaats een reactie

zaterdag 8 december 2018 om 21:59
Op de wekelijkse samenvattingen hoor ik toch veel zijn naam en zie ik hem goede zaken doen. Of hij nu die topspeler is, dat weet ik niet, daarvoor zie ik hem onvoldoende aan het werk. Maar minstens een degelijke back-up voor een topclub. Minstens. Daar doe je als hem als tweede keuze zou aantrekken, zeker nooit iets mis mee. Dan kan hij in het beste geval basisspeler worden en in het andere geval heb je een goede reserve bij. Ik vind hem dus interessant.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws