'Gefrustreerde Lukaku maakt ingrijpende beslissing en wil vertrekken bij Man Utd'

'Gefrustreerde Lukaku maakt ingrijpende beslissing en wil vertrekken bij Man Utd'

08-12-2018 08:15
12

Manchester United kent geen rustig seizoen. De resultaten blijven tegenvallen en ook José Mourinho zou in de clinch liggen met een pak spelers. Onder andere Paul Pogba en Alexis Sanchez zouden denken aan een vertrek. Ook Romelu Lukaku voegt zich in dat rijtje.

Volgens The Sun is Lukaku niet langer tevreden bij de Engelse topploeg. Hij heeft het bijzonder moeilijk onder José Mourinho en komt ook nog maar amper van de bank bij Man Utd. Aanvankelijk verdedigde José Mourinho de Rode Duivel nog, maar daar is de laatste weken verandering in gekomen.

Door het gebrek aan speeltijd heeft de 25-jarige Lukaku nu de beslissing genomen om te vertrekken bij Manchester United. De spits zoekt naar een ploeg waar hij wél speelminuten krijgt. Een winters vertrek zou volgens de eerder genoemde Engelse bron bijzonder moeilijk worden. De leiding van United erkent echter dat er iets moet veranderen aan de situatie van Lukaku bij de club.

Lukaku begon aan het seizoen als basisspeler en kreeg wekelijks zijn minuten. In de laatste zes wedstrijden van Man Utd begon hij echter maar twee keer in de basis. Daarin kon hij één keer scoren.