Publiekslieveling Antwerp verkommert op de bank: 'Denk niet aan vertrekken'

Publiekslieveling Antwerp verkommert op de bank: 'Denk niet aan vertrekken'

08-12-2018 07:31

Hij was vorig seizoen nog een basisspeler, maar moet het dit seizoen veelal doen met invalbeurten. Geoffry Hairemans heeft het moeilijk bij Antwerp FC. De publiekslieveling krijgt maar geen kansen onder Laszlo Bölöni. Toch wil hij nog geen overhaaste beslissingen nemen.

Het is al van 2 september geleden dat Hairemans nog eens in de basis mocht beginnen bij Antwerp. Daar kan zaterdag door de blessurelast bij Antwerp verandering in komen. Toch is hij lang niet zeker van een plek bij The Great Old. "Dat is niet makkelijk", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

"Ik zat bijna heel mijn carrière in een gelijkaardige situatie, maar sinds ik weer bij Antwerp ben, speelde ik wel doorgaans en meestal als titularis. Het is weer wennen en daar heb ik het best moeilijk mee. Ik werk hard om daar verandering in te brengen en laat het zeker niet hangen. Laat ons hopen dat het niet te lang meer duurt.", klinkt het.

Bij Antwerp moet Hairemans opboksen tegen Lior Refaelov. Een strijd die hij maar niet lijkt te winnen. Toch denkt hij niet meteen aan een transfer. "Ik heb nog 2,5 jaar contract. Ik speel totaal niet met het idee om te vertrekken omdat ik één keer negentiende man was en een paar keer niet mocht invallen. Ik ga de concurrentiestrijd met Refaelov aan", klinkt het gemotiveerd.