Roeselare laat Oud-Heverlee Leuven opnieuw achter met lege handen

07-12-2018 22:45 Laatste update: 22:52
1

Ook in de Proximus League werd er vrijdagavond gevoetbald. Er stond een staartduel op het programma. In Roeselare - Oud-Heverlee Leuven hield de thuisclub de drie punten thuis. Na negentig minuten voetballen stond er op Schiervelde 3-1 op het scorebord.

In de tweede periode lukt het voorlopig maar niet voor OHL. Vrijdag verloor het voor de derde keer op vier matchen. Tegen Roeselare kwam het al snel op achterstand. Maertens opende na tien minuten de score. Via Camargo kwamen de bezoekers nog langszij, maar in de tweede helft ging het van kwaad naar erger. De Smet en Van Acker bezorgden de thuisploeg de zege.

In de tweede periode staat OHL nu laatste met amper drie punten. Door de zege staat Roeselare nu zesde in de stand met vier punten. Dit weekend is er nog Beerschot Wilrijk - Tubize, Westerlo - KV Mechelen en Lommel - Union.