'Niet één, maar twee Ajacieden: PSG gaat shoppen in Amsterdam'

'Niet één, maar twee Ajacieden: PSG gaat shoppen in Amsterdam'

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 18:30vr 07-12-2018 om 18:30

Paris Saint-Germain is nog lang niet klaar na de aanstaande transfer van Frenkie de Jong, vermoedt de in PSG gespecialiseerde geruchtensite Paris United. Naar verluidt wil de Parijse grootmacht ook Matthijs de Ligt én meerdere middenveldpartners voor De Jong binnenhalen.

De interesse in De Ligt komt niet volledig uit de lucht vallen. NOS-journalist Jitse Bos haalt een recent etentje in het Amsterdamse restaurant La Rive aan: op donderdag 8 november zou PSG-directeur Maxwell aan tafel hebben gezeten met De Jong. Volgens Bos was ook De Ligt aanwezig tijdens dit diner.

De koopwoede van de regerend Frans landskampioen zal vermoedelijk tot gevolg hebben dat er spelers uit Parijs gaan vertrekken. Paris United denkt zelfs dat er een ruildeal met Ajax kan worden gesloten: de Amsterdammers hebben naar verluidt interesse in de talentvolle middenvelders Stanley Nsoki en Christopher Nkunku. Of de twee Franse jeugdinternationals definitief of op huurbasis naar Ajax zouden vertrekken, laat het Parijse medium in het midden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws