Vadis weet het zelf ook niet goed: Soms ben ik een tien, soms sta ik wat lager

Vadis weet het zelf ook niet goed: "Soms ben ik een tien, soms sta ik wat lager"

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 18:19vr 07-12-2018 om 18:19

Laatste update: vrijdag 7 december 2018 om 18:38vr 07-12-2018 om 18:38

KAA Gent plaatste zich midweeks voor de kwartfinales van de Croky Cup door KFCO Beerschot-Wilrijk te elimineren (3-0). Dat zou de Buffalo's ook in de competitie een boost moeten geven. Zondagavond komt KAS Eupen immers over de vloer.

Ondanks de bekerroes blijft Vadis Odjidja liever voorzichtig tegen de Panda's. "Dat is altijd gevaarlijk bij ons, omdat we wisselvallige resultaten boeken. De ene week is het heel goed en dan spelen toch een mindere wedstrijd de week erna", zegt hij op de website van Gent. 

Onze landgenoot is één van de leidersfiguren bij de Oost-Vlamingen. Toch verschuift hij regelmatig van positie op het middenveld. "Dat hangt een beetje af van wedstrijd tot wedstrijd en wie er samen met mij op dat middenveld speelt. In sommige wedstrijden zou ik mezelf op nummer tien zetten, in andere wat lager. Dus ja, een twijfelgeval. De keuze is aan de trainer", knipoogt hij. 

Progressie
Dat Jess Thorup een nieuwe wind heeft doen waaien, ontkent Vadis allerminst. "Het gaat heel goed. Hij is naar hier gekomen, maar heeft eerst goed geanalyseerd hoe het er hier aan toe ging. Daarna heeft hij zijn eigen stempel gedrukt, zijn eigen accenten gelegd. Ik denk dat dat voorlopig heel goed lukt. We zien toch een ander soort voetbal", verwijst hij naar de periode onder Yves Vanderhaeghe.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

In welke rol vind jij Vadis het best?

(58 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws