Preud'homme zucht: Standard trekt met erg gehavende ploeg richting Stayen

  Preud'homme zucht: Standard trekt met erg gehavende ploeg richting Stayen

  Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 18:01vr 07-12-2018 om 18:01

  Voor Standard Luik wordt de verplaatsing naar Sint-Truiden misschien wel een scharniermoment in het seizoen. Met al te veel vertrouwen zakken de Luikenaars echter niet af richting Haspengouwen. Daar is de waslijst aan geblesseerden mede verantwoordelijk voor.

  Standard zit de laatste weken sowieso al in een mindere vorm in de Jupiler Pro League. De kansloze 3-0 bij Club Brugge was daar afgelopen weekend nog het beste bewijs van. Nu puilt ook de lappenmand uit in Luik. Paul-José Mpoku, Luis Pedro Cavanda en Sébastien Pocognoli zijn sowieso out, Orlando Sa en Christian Luyindama zijn twijfgevallen. Als klap op de vuurpijl zijn Mehdi Carcela en Moussa Djenepo geschorst.

  Michel Preud'homme mist dus een halve basisploeg tegen de Kanaries. Veel kan de Luikenaar daar zelf niet aan veranderen. "We zullen oplossingen moeten vinden. 
  Soms moet je creatief zijn. We zullen zien wat de beste ploeg is met de kern die we voorhanden hebben", kan Preud'homme er niet al te veel over vertellen bij Het Laatste Nieuws.

  Plaats een reactie

  vrijdag 7 december 2018 om 18:31
  Dan maar roeien met de riemen dat ge hebt michel der zit niks anders op.
  Vind ik leuk
  Heppen1J +179
  vrijdag 7 december 2018 om 18:39
  ga maar naar die appelboeren
  dat is geen lachertje. michel
  je zult dat ook beseffen
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws