Clubicoon boort Lukaku volledig de grond in: ''Hij is nergens goed voor''

Clubicoon boort Lukaku volledig de grond in: ''Hij is nergens goed voor''

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 17:10vr 07-12-2018 om 17:10

Laatste update: vrijdag 7 december 2018 om 17:13vr 07-12-2018 om 17:13

Paul Ince speelde tussen 1989 en 1995 meer dan 200 duels voor Manchester United. De inmiddels 51-jarige Ince volgt zijn geliefde club nog op de voet. Ince is net als vele andere clubiconen kritisch op de prestaties van het huidige United. In een interview met Independent haalt hij onder andere hard uit naar Romelu Lukaku.

Lukaku werd woensdag gepasseerd voor de klassieker tegen Arsenal (2-2). Volkomen terecht in de ogen van Ince. ''Lukaku scoort momenteel geen goals en wanneer hij niet scoort, waar hij is hij dan goed voor? Nergens. Hij voegt niets toe'', klinkt het harde verdict. Lukaku heeft dit seizoen pas vijf goals (19 optredens) op de teller staan en wacht zelfs al sinds maart op een doelpunt op Old Trafford. Een stat waar de Britse media onze landgenoot uitgebreid mee confronteren.

Zolang Lukaku moeilijk het net blijft vinden, is hij voor Ince geen basisplaats waard. ''Als je als spits niet scoort, moet je gepasseerd worden. Ik weet dat hij weinig zelfvertrouwen heeft, maar José Mourinho moet aan het team denken. Ze staan achtste, een schande. Dus nu gaat het alleen om het pakken van punten. Als dat betekent dat Lukaku gepasseerd moeten worden, dan is dat wat hij (Mourinho, nvdr.) moet doen. Simpel'', besluit de 53-voudig ex-international van The Three Lions.

Lees ook: 'Idioot' en 'gemiddelde' Pogba hard aangepakt: ''Ze zijn hem meer dan zat''

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws