'Idioot' en 'gemiddelde' Pogba hard aangepakt: ''Ze zijn hem meer dan zat''

'Idioot' en 'gemiddelde' Pogba hard aangepakt: ''Ze zijn hem meer dan zat''

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 15:51vr 07-12-2018 om 15:51

Clubicoon Paul Ince begrijpt de keuze van Manchester United-manager José Mourinho om Paul Pogba te passeren in de Premier League-topper tegen Arsenal. Hij noemt de Fransman 'een idioot' en denkt dat de United-fans hem niet zullen missen als hij vertrekt.

"Pogba zou van wereldklasse moeten zijn, maar hij lijkt niet meer dan gemiddeld", steekt Ince van wal op de website van Paddy Power. "Als hij denkt dat hij kan invallen en stomme trucjes kan doen, waardoor hij balverlies lijdt, is hij een idioot. Je kunt Mourinho sommige dingen verwijten, maar niet alles. Pogba helpt niet mee en verdiende het om gepasseerd te worden."

"Het maakt niet uit hoe groot je naam is. Niemand is te groot voor United om gepasseerd te worden", aldus Ince, die zag dat de Franse middenvelder gemengde reacties opriep toen hij alsnog inviel tegen Arsenal. "De stemming van de fans is aan het veranderen. Hun tolerantie en houding richting Pogba doet dat ook. Ze zijn het gedrag van hem meer dan zat."

Ince gaat nog een stapje verder. "Veel fans zullen het helemaal niet erg vinden als hij vertrekt. Dat is voor mij een bevestiging: als hij zo wanhopig is om te vetrekken bij United, moeten ze hem gewoon laten gaan. Dat zou zelfs de beste uitkomst voor alle partijen zijn. Hij doet niets om een basisplek te verdienen.''

Plaats een reactie

Geertvdd +3956
vrijdag 7 december 2018 om 16:04
Jammer voor het talent, maar het beeld klopt wel.
Vind ik leuk
Wim1966 +1696
vrijdag 7 december 2018 om 16:17
Hij kan flink voetballen maar daar is de laatste wedstrijden niets van te merken.
En hij is olie...
Vind ik leuk
VDF +52
vrijdag 7 december 2018 om 17:12
Ik denk dat de verdedigers van United hem rauw lusten, je weet nooit of hij mee (of op tijd) verdedigd of niet.
Vind ik leuk
ScheveStek +1875
vrijdag 7 december 2018 om 17:23
Dat is voor mij een bevestiging: als hij zo wanhopig is om te vetrekken bij United.

Vetrekken... Goeike VP!
Vind ik leuk
Rune1891 +5429
vrijdag 7 december 2018 om 18:07
Pogba hoort voor mij in het rijtje bij Neymar en Depay, geniale voetballers, maar door hun gedrag op of naast het veld veel te beperkt
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws