'Idioot' en 'gemiddelde' Pogba hard aangepakt: ''Ze zijn hem meer dan zat''

'Idioot' en 'gemiddelde' Pogba hard aangepakt: ''Ze zijn hem meer dan zat''

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 15:51vr 07-12-2018 om 15:51

Clubicoon Paul Ince begrijpt de keuze van Manchester United-manager José Mourinho om Paul Pogba te passeren in de Premier League-topper tegen Arsenal. Hij noemt de Fransman 'een idioot' en denkt dat de United-fans hem niet zullen missen als hij vertrekt.

"Pogba zou van wereldklasse moeten zijn, maar hij lijkt niet meer dan gemiddeld", steekt Ince van wal op de website van Paddy Power. "Als hij denkt dat hij kan invallen en stomme trucjes kan doen, waardoor hij balverlies lijdt, is hij een idioot. Je kunt Mourinho sommige dingen verwijten, maar niet alles. Pogba helpt niet mee en verdiende het om gepasseerd te worden."

"Het maakt niet uit hoe groot je naam is. Niemand is te groot voor United om gepasseerd te worden", aldus Ince, die zag dat de Franse middenvelder gemengde reacties opriep toen hij alsnog inviel tegen Arsenal. "De stemming van de fans is aan het veranderen. Hun tolerantie en houding richting Pogba doet dat ook. Ze zijn het gedrag van hem meer dan zat."

Ince gaat nog een stapje verder. "Veel fans zullen het helemaal niet erg vinden als hij vertrekt. Dat is voor mij een bevestiging: als hij zo wanhopig is om te vetrekken bij United, moeten ze hem gewoon laten gaan. Dat zou zelfs de beste uitkomst voor alle partijen zijn. Hij doet niets om een basisplek te verdienen.''

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws