Vanhaezebrouck over de staat van de grasmat: ''Onze oefenvelden zijn beter''

Vanhaezebrouck over de staat van de grasmat: ''Onze oefenvelden zijn beter''

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 15:40vr 07-12-2018 om 15:40

Anderlecht neemt het zondag in eigen huis op tegen Charleroi. De slechte grasmat in het Constant Vanden Stockstadion blijft ook richting dit duel een thema. Dat bleek vrijdag tijdens de persbabbel van Hein Vanhaezebrouck.

Het bestuur van paars-wit zou hebben beslist om een nieuwe grasmat te leggen, maar dat zou pas na de jaarwisseling gebeuren. Hein Vanhaezebrouck kon dat nieuws echter niet bevestigen. ''Ik heb het nieuws over het veld gelezen in de krant, maar voor de rest weet ik er niks over. Ik weet niet of er hier iets gaat gebeuren en wanneer'', deelde hij de aanwezige media mee.

Het is voor Vanhaezebrouck wel een feit dat de trainingsvelden in betere staat zijn. ''Onze oefenvelden liggen momenteel nog altijd heel goed. Het is een plezier voor de jongens om in december nog op zulke goede oefenvelden te kunnen trainen. Aan de andere kant is het ook niet meer vergelijkbaar met ons eerste veld. We spelen op de oefenvelden eigenlijk op een veel beter veld'', aldus Vanhaezebrouck.

De oefenmeester hoopt dat er voor zondag nog iets aan de grasmat kan worden gedaan. ''Ik hoop dat ze het gaan rollen, zodat het minstens vlak is. Dat zou toch al iets zijn. Perfect zal het niet meer liggen, zoals we weten. Het is winter dus in positieve zin gaat er weinig meer veranderen. Dat is duidelijk'', moest Vanhaezebrouck helaas concluderen.

Lees ook: Vanhaezebrouck bengelt tussen positivisme en pessimisme: "Hij is er, maar afwachten"

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws