'Juventus ontvouwt transferplannen: De Ligt op lijstje met drie wereldsterren'

'Juventus ontvouwt transferplannen: De Ligt op lijstje met drie wereldsterren'

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 13:22vr 07-12-2018 om 13:22

Matthijs de Ligt is één van dé vier transferdoelwitten van Juventus. De Oude Dame heeft het vizier gericht op de Ajax-aanvoerder, Marcelo, Paul Pogba en Isco, zo meldt althans Tuttosport vrijdag.

Van januari tot de zomer staat het hele transferbeleid van technisch directeur Fabio Paratici van Juventus in het teken van het aantrekken van het viertal, claimt de Italiaanse sportkrant. Waar De Ligt en Real Madrid-vleugelverdediger Marcelo op zijn vroegst aan het einde van het seizoen de overstap maken, koestert de Oude Dame de hoop om Pogba en Isco al in de winter te strikken.

De Fransman van Manchester United en de spelmaker van Real Madrid onderhouden namelijk geen al te warme band met hun trainers, respectievelijk José Mourinho en Santiago Solari. Overigens staart Juventus zich niet helemaal blind op het viertal. De club heeft een schaduwlijstje, maar zal die pas aanspreken als De Ligt, Marcelo, Pogba en Isco écht niet haalbaar blijken.

Voor De Ligt heeft de Italiaanse kampioen al een heus transferplan paraat. Zaakwaarnemer Mino Raiola van de Nederlandse verdediger, die op goede voet staat met de directie in Turijn, speelt daarin een grote rol. Ajax vraagt minstens vijftig miljoen euro voor de Oranje-international, weet Tuttosport.

Plaats een reactie

Smuuw +1173
vrijdag 7 december 2018 om 15:09
Zo Juve is het nieuwe PSG geworden 😃
Vind ik leuk
vrijdag 7 december 2018 om 16:14
De laatste jaren: Chelsea - Man City - PSG - Juventus
Vergeet ik er nog eentje?
Vind ik leuk
Smuuw +1173
vrijdag 7 december 2018 om 17:58
Barcelona
Vind ik leuk
vrijdag 7 december 2018 om 23:57
Nee, die past nie int rijtje, want dan kan je Real en Bayern ook noemen.

Het gaat om clubs die dankzij een buitenlandse investeerder buitengewone sommen neertelt om Europees aan de top (na lange tijd) een rol te spelen.
Alleen ben ik hiervan niet zeker wat betreft Juve zelf. 🤔
Vind ik leuk
Smuuw +1173
zaterdag 8 december 2018 om 03:53
Real en Bayern betalen al even niet zo gek. Wat was real laatste zotte grote aankoop vergeleken met de rest? Bayern heeft zelden de gewoonte om zoveel te geven.
Vind ik leuk
La joya +376
zaterdag 8 december 2018 om 16:44
Nee juve heeft geen grote buitenlandse geldschieter...
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws