'Arsenal-spelers vlak voor Manchester City-thuis aan het lachgas: drietal 'out''

'Arsenal-spelers vlak voor Manchester City-thuis aan het lachgas: drietal 'out''

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 12:02vr 07-12-2018 om 12:02

Meerdere spelers van Arsenal hebben voorafgaand aan het huidige Premier League-seizoen flink de bloemetjes buiten gezet, onthult The Sun. De Britse boulevardkrant heeft beelden gedeeld waarop te zien is hoe de spelers lachgas inhaleren in het Londense nachtleven.

De Gunners waren in augustus, enkele dagen voor de eerste competitiewedstrijd tegen Manchester City, te gast bij een besloten 'champaign and vodka party'. Op bewakingsbeelden zijn Alexandre Lacazette, Mattéo Guendouzi, Pierre-Emerick Aubameyang, Mesut Özil en Sead Kolasinac te zien. De vijf zetten ballonnen met 'hippy crack', naar alle waarschijnlijkheid lachgas, aan hun mond. Lacazette, Guendouzi en Özil lijken het bewustzijn half kwijt te raken.

Henrikh Mkhitaryan en Shkodran Mustafi waren ook aanwezig tijdens het feest. De Armeniër en de Duitser lijken echter van de beruchte ballonnen af te blijven. Volgens The Sun werden er zeventig vrouwen uitgenodigd tijdens het besloten feest. De rekening na afloop zou liefst 28 à 33 duizend euro hebben bedragen.

Plaats een reactie

camargue +5232
vrijdag 7 december 2018 om 12:19
28 à 33.000 euro, moet een serieus feestje geweest zijn :D
Vind ik leuk
Smuuw +1173
vrijdag 7 december 2018 om 12:42
Wat wilde. Zoveel lekkere wijven 😍😍😍😍😍😍😍😍😍. Wat een leven ...
Vind ik leuk
vrijdag 7 december 2018 om 12:56
Die nemen hun job toch echt niet serieus he zeg.
Zo een stoten uithalen als sportman, atleet.
Als club mag je zulke dingen niet toelaten, boete, op de bank/beloften voor een paar matchen en het zal er snel mee gedaan zijn. Ze moeten maar een voorbeeld stellen (hoe goed/slecht ze ook zijn de spelers). Zulke dingen kunnen toch volgens mij leiden naar een contractbreuk?
Vind ik leuk
Wim1966 +1696
vrijdag 7 december 2018 om 14:06
Moeten ze constant thuis zitten en op zondag naar de kerk?
Het zijn ook mensen en een ballon is al even schadelijk als een glas alcohol. En wat plezier met vrouwelijk schoon is nog goed voor de conditie ook.
Hun prestaties lijden er alvast niet onder als je ze de laatste tijd bezig zag.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws