Hazard blijft maar imponeren en kan ook tegen Manchester City schitteren!

Hazard blijft maar imponeren en kan ook tegen Manchester City schitteren!

Gepubliceerd: zaterdag 8 december 2018 om 07:00za 08-12-2018 om 07:00

Dit weekend staat er een geweldige topper op het programma in Engeland. In eigen huis mag Chelsea de Engelse kampioen Man City ontvangen. Een wedstrijd waarin de groten zich onderscheiden. Zal Eden Hazard dat ook doen? Bij Ladbrokes hebben ze daar alvast een enorme promotie voor klaar.

HAZARD DOES IT! Assist of doelpunt voor superster levert jou 12(!) keer je inzet op! KLIK HIER!

Als onze landgenoot een geweldige partij speelt (met daarin een assist of doelpunt van Hazard) krijg jij namelijk maar liefst twaalf keer je inzet terug! En de Rode Duivel is dit jaar ook in bijzonder goede doen. Hij zou jou dus zomaar eens heel wat geld kunnen opleveren.

Hoe goed is Hazard bezig? Wel, de cijfers zijn heel duidelijk. In de zeventien gespeelde wedstrijden dit seizoen voor Chelsea was hij goed voor 8 doelpunten en 6 assists. Straffe cijfers dus voor de Rode Duivel.

Die cijfers zijn nog straffer als je enkel naar de Premier League kijkt. Zo heeft hij een doelpunt of een assist achter zijn naam staan in 10 van de 14 gespeelde PL-wedstrijden. In de 15 gespeelde wedstrijden tegen Man City in zijn carrière kon hij ook 4 keer scoren en 4 assists afleveren. Een grote kans op een sterke partij van de Rode Duivel dus!

HAZARD DOES IT! Assist of doelpunt voor superster levert jou 12(!) keer je inzet op! KLIK HIER!

Hoe speel je mee?
Klik op één van de links in het artikel;
Open een rekening bij de bookmaker met de code LAD12;
Stort minstens €10 op je rekening;
Zet in op de promotie!

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Bekijk het laatste nieuws