Standard moet legendarische ex-voetballer bedanken: Ik twijfelde over Standard

Standard moet legendarische ex-voetballer bedanken: "Ik twijfelde over Standard"

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 12:12vr 07-12-2018 om 12:12

Standard heeft met Razvan Marin één van de grootste talenten uit het Roemeense voetbal rondlopen in de eigen rangen. Dat Standard hem kon overnemen, hebben de Rouches deels te danken aan de legendarische ex-voetballer Gheorghe Hagi.

Marin werd opgeleid bij Viitorul Constanta, de club van Hagi. "Bij de eerste ploeg van Viitorul heb ik twee jaar met hem gewerkt, maar vooral op persoonlijk vlak heb ik veel aan hem te danken. Hij adviseerde me om naar Standard te komen", zegt Marin in Het Belang van Limburg.

Dat Standard Marin kon overtuigen is dan ook deels te danken aan Hagi "Ik weet het nog goed. We waren op stage op Cyprus en ik werd naar de lobby van het hotel geroepen. Ik werd ingelicht over het bod van Standard, maar ik twijfelde."

"Hagi zei: 'Dit is een goeie kans. In België kun je je verder ontwikkelen.' Dus ik ging", aldus de Roemeense middenvelder, die inmiddels een sterkhouder is geworden bij Standard.

Plaats een reactie

vrijdag 7 december 2018 om 13:45
En heeft Hagi een horloge of een korting op zijn wagen gekregen ?
Vind ik leuk
Dan4red +1030
vrijdag 7 december 2018 om 14:49
en is inderdaad gegroeid sinds hij in de basis staat. Ontgoocheld zelden, en heeft een goede vista en uitstekende lange pas, en scoort ook nog... er is nog marge, dus hopelijk blijft hij nog 1 jaar, alvorens naar een grotere competitie te verkassen. Wie weet komt de zoon van Haghi wel naar Standard tijdens de wintermercato ;-)
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws