Genkenaar laat zich uit over vertrek: 'Ontloop mijn verantwoordelijkheid niet'

Genkenaar laat zich uit over vertrek: 'Ontloop mijn verantwoordelijkheid niet'

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 10:50vr 07-12-2018 om 10:50

KRC Genk is bezig aan een bijzonder goed seizoen, met heel wat wedstrijden op het programma. Daardoor werd er al vaak gewisseld, maar komt toch niet iedereen in actie. Zo is Ibrahima Seck zijn basisplaats kwijt. Al wil hij nog niet denken aan en vertrek.

Door de terugkeer van Sander Berge bij Genk moest Seck zich tevreden stellen met een plekje op de bank. Hij komt minder in actie, maar wil daarom nog niet vertrekken bij de Limburgers.

"Ik heb die kans gehad in augustus. Er was toen concrete belangstelling. Maar ik ben niet iemand die zijn verantwoordelijkheid ontloopt", vertelt hij in Het Belang van Limburg.

Seck denkt Genk nog diensten te kunnen bewijzen. "Ik weet dat ik kan bijdragen tot ons succes. Wij willen samen prijzen pakken, die kans krijg je niet zo vaak in je carrière. Een transfer in januari? Het houdt me op dit moment niet bezig. Ik kijk liefst niet te ver vooruit, ik wil in de eerste plaats elke dag mijn job doen", besluit hij.

Plaats een reactie

vrijdag 7 december 2018 om 11:57
Toch ongelofelijk die angst die iedereen heeft dat Genk op volle sterkte blijft dit seizoen.
En maar uitgaande transfers sinueren, terwijl er dit seizoen niemand vertrekt. Genk zal zich waarschijnlijk in januari nog versterken om voor minstens 2 hoofdprijzen te gaan. En in dat geval zie ik zelfs in de zomer niet direct een grote uittocht.
Vind ik leuk
Geofpurple +6174
vrijdag 7 december 2018 om 13:01
Gij gelooft uzelf toch ook zo graag e.
Vind ik leuk
vrijdag 7 december 2018 om 13:40
Dat ze gewoon niks schrijven over Genk, dan hoef ik niet te reageren.
Gewoon aanvaarden dat Genk de beste ploeg is zonder mee is voldoende.
Vind ik leuk
Geofpurple +6174
vrijdag 7 december 2018 om 13:51
Geen probleem mee, gij doet er altijd graag 3 scheppen bovenop. Als over genk gaat. Iedereen schrik van. Echt serieus?? Goeie ploeg ja, maak er gewoon geen Man city van he.
Vind ik leuk

Bekijk het laatste nieuws