Vormer over zijn band met trainer Leko: Geloof je me niet?

Vormer over zijn band met trainer Leko: "Geloof je me niet?"

Gepubliceerd: vrijdag 7 december 2018 om 09:48vr 07-12-2018 om 09:48

Ruud Vormer is niet aan zijn beste seizoen bezig. Even zette Ivan Leko de huidige Gouden Schoen zelfs op de bank. De Nederlander vindt nog steeds dat hij te snel aan de kant werd geschoven.

Zo zat Vormer op de bank tijdens de topper in en tegen Racing Genk. "Ik heb het er met de coach over gehad. Hij zei: Ik wilde je reactie kunnen zien", blikt de Nederlander eerlijk terug in Het Nieuwsblad.

Opgeven deed hij echter niet, waarna tegen AS Monaco opnieuw een basisplaats kreeg, én scoorde. "Ik had een contract van vier jaar getekend en hij wilde weten of ik op mijn lauweren ging rusten. Maar zo ben ik niet. Ik blijf gewoon knokken."

Te soft
Leko wilde een punt maken. "Hij vond me gewoon te soft, zei hij. Dat mag. Dan is het aan mij om te reageren. En dat heb ik gedaan."

Nog opvallend: na de wedstrijd tegen Standard kreeg Michel Preud’homme een stevige omhelzing van de Brugse kapitein. "Ik had Michel nog niet gezien, daarom deed ik dat. Leko zie ik elke dag. Mijn band met Ivan Leko is gewoon goed. Geloof je me niet? Het is gewoon goed", besluit Vormer.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws